Arine Brouwer

Mensen boeien  mij. Grote en kleine mensen, mensen met veel of weinig kansen, mensen met allerlei verschillende achtergronden, culturen, leefomstandigheden. Wat beweegt hen? Hoe komen ze tot hun recht?  Hoe ontwikkelen zij zich? Het is mijn passie om een stukje met mensen “op te lopen” en met mijn kennis en ervaring als trainer en coach een bijdrage te leveren aan hun groei. Overigens is mijn ervaring dat dat een wederkerig proces is: wie iets deelt met een ander, wordt zelf ook steeds rijker. Dat ervaar ik ook in mijn vrijwilligerswerk.

Opgeleid tot leerkracht, heb ik mij na enkele jaren laten omscholen tot trainer. In het reïntegratievak heb ik met zeer veel verschillende mensen mogen werken. Mijn coachopleiding heb ik gevolgd bij de School voor Coaching en de contacten met de Associatie voor Coaching hebben mijn vakmanschap verbreed. Vanaf dit najaar ben ik geregistreerd coach bij de ICF. Al zo’n  12 jaar geef ik trainingen rondom leiderschap, communicatie en coaching. De afgelopen 14 jaar werk ik naast mijn eigen bureau, als freelancer voor Obruni. Ik ben flexibel, kan de praktijk koppelen aan relevante theorie en durf met een groep de comfort-zone te verlaten om de gewenste doelen te bereiken.

Ik werk graag samen met Mark van den Houten en andere collega’s bij Obruni. Hoewel allemaal verschillend delen we de passie om mensen tot hun recht te laten komen. In onze samenwerking wordt ons vakmanschap voortdurend bijgeslepen. En dat komt de mensen voor wie we werken weer ten goede.