Persoonlijke effectiviteit

Heb je ook weleens het gevoel dat je boodschap niet of niet goed overkomt bij anderen? Voel je irritatie of onbegrip als je met anderen samenwerkt? Wil je dat veranderen? Onze training Persoonlijke Effectiviteit helpt je daarmee op weg. Je krijgt zelfinzicht en de tools om daarmee in de praktijk aan de slag te gaan. Geschikt voor iedere professional die zichzelf wil ontwikkelen. Lees meer informatie in onze brochure.

Training Persoonlijke Effectiviteit
Zelfinzicht betekent: jezelf leren kennen, patronen doorzien en doorbreken. Dat kost tijd. Daarom beslaat onze training een periode van ongeveer een half jaar.

De training start met twee trainingsdagen waarin we werken vanuit het concept menselijke dynamieken en we je individuele leerdoel aanscherpen. Je dagelijkse praktijk komt volop aan bod. 

Daarna volgen een verdiepingsdag en -middag en twee intervisiesessies. Tijdens de intervisie bespreek je met de andere deelnemers voorbeelden uit jouw eigen praktijk.

Tijdens de trainingsperiode worden drie individuele coachingssessies gepland, zodat je één-op-één met één van de trainers inzoomt op jouw specifieke leerdoel, voortgang, twijfels enzovoort. Schrijf je in voor de training Persoonlijke Effecitiviteit

Menselijke dynamieken
De basis van de training is het concept ‘Menselijke dynamieken’. Deze theorie brengt de aangeboren verschillen tussen mensen in beeld. Tijdens de training leer je je eigen dynamiek kennen en die van de andere deelnemers. Er is veel ruimte voor interactie. Door praktijkopdrachten, rollenspellen en wederzijdse feedback leer je met verschillende dynamieken om te gaan. Niet alleen jij komt zo goed tot je recht, de ander óók.

Zelfinzicht
‘Zelfinzicht is de sleutel tot succes,’ zei één van onze deelnemers. Dat is ook onze overtuiging. Daarom is onze training erop gericht jou dat zelfinzicht te brengen. Dat doen we door de theorie aan de praktijk te koppelen. Ook bepalen leerdoelen en vragen van de deelnemers de concrete inhoud van de training. Zo is iedere training specifiek gericht op de deelnemers en zetten wij onze kennis in om de deelnemers verder te helpen. Wil je weten of dat werkt? Lees dan de ervaringen van een aantal deelnemers aan de training.

Investering
De training Persoonlijke Effectiviteit is een investering in jezelf. De kosten bedragen €2.900. Dit is inclusief:
* cursusmateriaal en locatiekosten,
* vrij van btw. en
* gebruik van het online coachingsplatform van Perflectie.

Heeft u liever eerst een kennismakingsgesprek? Geen enkel probleem. 

Aanmelden
Sluit onze training aan op jouw wensen? Twijfel dan niet langer en meld je aan met het inschrijfformulier. In 2018 staat er weer een training gepland.

Tweedaagse:  17 en 18 januari 2019
Intervisie: 8 maart 2019 (middag)
Verdiepingsdag: 29 maart 2019
Intervisie: 18 april 2019 (donderdagmiddag)
Afsluiting: 17 mei 2019 (middag)

Herregistratie schoolleider PO

Op 28 juni 2016 heeft de Commissie Certificering een besluit genomen over het aanbod van Obruni:

  • ‘Training Persoonlijke Effectiviteit´ wordt als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het professionaliseringsthema ´Persoonlijk Leiderschap´.

Schoolleiders die de gecertificeerde training volgen, kunnen hiermee het thema ‘Persoonlijk Leiderschap´ afronden voor hun herregistratie. Zij kunnen het certificaat dat zij na afronding van de training ontvangen, uploaden in het register. 

Contact
Heb je nog vragen over de training Persoonlijke Effectiviteit? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 – 42 76 47 30 of per mail aan mail@obruni.nl

 

Obruni realiseert veranderingen door training en coaching

OBRUNI, Frederik Hendrikstraat 8, 2628 TB Delft, T: 06 - 42 76 47 30,