Mogelijkheden van Obruni 

Je bent op zoek naar een training of coaching voor jezelf. Obruni biedt een aantal mogelijkheden voor individuele ondersteuning:

Individuele coaching en klankbord gesprekken:

In een zestal gesprekken gaan wij aan de slag met jouw leerdoel. Tussen de gesprekken door krijg je concrete opdrachten. Je brengt zelf je eigen casuïstiek in om te bespreken. De benodigde theorie krijg je in digitale vorm toegestuurd.

Deelname aan de training Persoonlijke Effectiviteit

De tweede optie is deelname aan de training Persoonlijke Effectiviteit. Het uitgangspunt van het programma is het individuele leerdoel van de deelnemer. De deelnemers krijgen zicht op hun karakteristieke manier van denken, voelen en handelen en de persoonlijke belemmeringen voor verdere groei. Ook leren ze hoe andere dynamieken denken, voelen en handelen, zodat ze beter in staat zijn om anderen te begrijpen, erkennen en waarderen. Door praktijkoefeningen stellen we vast welke van de dynamieken het meest van toepassing is.

De ontwikkeling van de vaardigheden ondersteunen we ook met het innovatieve platform Perflectie, waardoor de deelnemer aan de training Persoonlijke Effectiviteit dagelijks bezig is met zijn leerdoel. Door dagelijks te reflecteren, feedback te krijgen van uw feedbackteam, door moeilijke momenten heengeloodst wordt en succeservaringen opdoet, wordt het leerproces veel duurzamer.

Werken aan je persoonlijke effectiviteit betekent: je eigen menselijke dynamiek leren kennen, patronen doorzien en doorbreken. Dat kost tijd. Daarom is onze training Persoonlijke Effectiviteit niet een eenmalige, korte sessie, maar beslaat de training een periode van ongeveer 6 maanden. De training Persoonlijke Effectiviteit bevat de volgende onderdelen:

  • Twee keer een tweedaagse training met overnachting
  • 2 keer Intervisie
  • 2 individuele coachgesprekken
  • Maandelijks contact met je begeleider
  • Afsluitende middag