Op zoek naar een incompany training of specifieke expertise ?

Incompany

De meeste trainingen die ik verzorg zijn incompany. Dat betekent dat ik het trainingsprogramma aan laat sluiten bij uw vraag, uw situatie en uw mogelijkheden. 

Branches

Ik werk graag in de sectoren Onderwijs en Techniek: Onderwijs omdat ik geniet van de liefde en passie van de onderwijsprofessionals voor kids en jongeren, Techniek omdat ik technici erg goed begrijp, veel affiniteit heb met hun werk, hun taal spreek en mijn stijl van trainen aansluit bij wat technici prettig vinden. Geen zweverig gedoe, direct en heel concreet zijn in je oefeningen, instructie en feedback.

Het gaat altijd over de ontwikkeling van mensen en teams, en dan blijken de verschillen tussen de diverse branches niet zo groot te zijn, vandaar dat ik allerlei bedrijven heb kunnen helpen: van kaasboer en schildersbedrijf tot een marketing-communicatiebureau en accountantskantoren.

Wat voor Delftse bedrijven als Deltares, Exact, Topdesk en de TUDelft een voordeel is, is dat hun medewerkers niet veel reistijd kwijt zijn als ze hun skills willen verbeteren: de coaching vindt plaats op het kantoor van Obruni en de training in de omgeving van Delft! ’s Winters heb ik op kantoor vaak onze houtkachel aan en komt onze huiskat Minoes regelmatig even langs om de bezoekers te begroeten. Dat is wel typerend voor Obruni: het zakelijke met het persoonlijke combineren!

Typen trainingen

De afgelopen 15 jaar heb ik de volgende trainingen gegeven:

  • Omgaan met agressie en emoties
  • Werkdrukvermindering
  • Loopbaanoriëntatie
  • Gesprekstechnieken voor managers (functionerings- en beoordelingsgesprekken, verzuimgesprekken)
  • Personal Performance
  • Persoonlijke Effectiviteit